Download en standard lejekontrakt

Har du brug for en lejekontrakt til beboelse?

Det skal være nemt og hurtigt, at fremskaffe sig en gratis lejekontrakt til beboelse og den skal helst gerne være i alle formater man har brug for. Derfor er du på Privatudlejning.dk i stand til, at downloade en gratis lejekontrakt.Hvad koster det at download en lejekontrakt?

Det spørger du sikkert dig selv om, i forbindelse med din eftersøgning af en lejekontrakt som du kan download på nettet. Heldigvis er du havnet det rette sted og vi kan tilbyde dig en lejekontrakt ganske gratis. Du kan downloade din lejekontrakt her på siden i både Word og PDF format og har mulighed for fri benyttelse af skabelonen til alle formål. Vores lejekontrakt skabelon er altid den nyeste version sådan, at du sikre dig du har de juridiske perspektiver på plads i forbindelse med din private udlejning.

Hvordan laver man en lejekontrakt?

Det er ikke særlig svært, at lave en lejekontrakt og det kræver ikke mere end par minutter fra begge parters side og der kræves ikke meget arbejde i forbindelse med udarbejdelse af en standard lejekontrakt. En lejekontrakt er typisk lavet på baggrund af en skabelon og den skabelon kan du hente her på siden ganske gratis.

Når du har downloadet en standard lejekontrakt skabelon er det blot, at følge/udfylde de felter der findes i dokumentet og du skal selvfølgelig kun udfylde dem der har relevans, det er ikke alle felterne der skal udfyldes, hvis det ikke relatere til din udlejning. Når du og lejer har udfyldt dokumentet har i egentlig det juridiske på plads i forhold til udlejningen og du kan derfor trygt overrække nøglerne til den nye lejer når dokumentet er underskrevet fra begge parter.

Derfor skal du have en lejekontrakt

Det er meget vigtigt for dig, at have styr på en lejekontrakt når du lejer din bolig ud og det er uanset om det er til en ven, familiemedlem eller noget helt tredje. Mange kan godt finde på, at leje en lejlighed ud til deres ven eller en bekendt uden, at have en lejekontrakt underskrevet fra de respektive parter. Med en lejekontrakt har man styr på alle de aftaler man, indgår inden man underskriver lejekontrakten og på den måde er man sikker på, at man har noget at forholde sig til hvis man skulle komme ud i nogle misforståelser omkring udlejningen.